Hoppa till huvudinnehåll

Henrik Schyffert gästar Jonas Sjöstedts talkshow

Tisdagen den 18 april är det tredje gången som Jonas Sjöstedt är värd för egna talkshowen ”Snack med Sjöstedt” . En av gästerna är komikern Henrik Schyffert, just nu aktuell med hyllade föreställningen ”Var inte rädda” som han är på turné med i Sverige.
– När jag hörde Schyffert skämta på ”Skavlan” om att det är krångligt att vara vänster så kände jag att det här måste vi ju reda ut. Vi skickade snabbt en inbjudan till talkshowen och det är väldigt roligt att vi fick ett lika snabbt ja tillbaka, säger Jonas Sjöstedt.

De andra gästerna i ”Snack med Sjöstedt” är Paulina de los Reyes, professor i ekonomisk historia vid Stockholms Universitet, som bland annat skrivit om Husbykravallerna och har mycket att säga om utvecklingen i utsatta förorter och vad som händer i Sverige efter terrordådet. Och Ida Östensson, en av initiativtagarna till Fatta och grundare till Make Equal, som bland annat kommer att prata feminism, machokultur och näthat med Jonas Sjöstedt.
– I den tid vi lever i nu, när många känner oro och rädsla, så känns det extra viktigt att kunna samlas och bjuda in till mångsidiga och visionära samtal om samhället och politiken, säger Jonas Sjöstedt.

”Snack med Sjöstedt” håller som vanligt till på restaurang Landet, LM Ericssons väg 27 i Hägersten.

Tiden är 19.30-20.30.

Vi sänder också programmet direkt via hemsidan www.vansterpartiet.se

För mer information:

Åsa Mattsson
Pressansvarig (V)
070-338 25 39

Jessica Nordh
Pressekreterare till Jonas Sjöstedt
073-076 22 90

Vänsterpartiets pressjour
070-620 00 64