Hoppa till huvudinnehåll

Ge en gåva till Vänsterpartiet

Det är Vänsterpartiet som har förslagen som stöttar vanligt folk i krisen. Det måste höras och synas ännu mer. Med det målet bygger Vänsterpartiet nu upp en starkare förmåga att opinionsbilda och bedriva kampanjer. Men det behövs pengar. Kan du hjälpa till?

Vi börjar nu en storsatsning på att samla in pengar som går direkt till Vänsterpartiets opinionsarbete.

Vi ber dig att hjälpa till, du också. Om du kan bidra med 50, 100 eller 300 kronor i månaden, så sporrar du fler av partiets 30 000 medlemmar och våra hundratusentals väljare att göra samma sak. Det har vi lyckats med tidigare.

Pengarna som samlas in ger oss möjlighet att bedriva fler kampanjer, aktivera fler medlemmar, trycka fler affischer och göra bättre filmer i sociala meder. Kort sagt: vi får partiet att höras och synas mer, över hela Sverige.

Du väljer själv hur mycket du kan bidra med. Du kan bli månadsgivare via betalkort eller via autogiro. Du kan också ge en engångsgåva via Swish eller betalkort. Använd något av formulären nedan!

Frågor och svar

Jag hittar inte hur jag kan skänka pengar eller bli månadsgivare?
Prova en annan webbläsare eller klicka här för engångsgåva eller klicka här för att bli månadsgivare.

Hur kan jag skänka pengar?
Du kan välja att ge en engångsgåva eller att bli månadsgivare. Minsta belopp är 10 kr och allt uppskattas – du gör och ger vad du kan.

Jag har förslag på vad det borde samlas pengar till!
Vad kul, vi vill väldigt gärna höra dem och hoppas att vi ska kunna svara på dina behov och önskemål. Just nu kommer det bara pågå en insamling åt gången men det är möjligt att du i framtiden kommer kunna välja mellan olika insamlingssyften. Mejla förslag till [email protected]

Personuppgifter
När du ger pengar samtycker du till att dina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med Vänsterpartiets integritetspolicy. Vi redovisar våra intäkter till Kammarkollegiet enligt gällande lagstiftning, vilket bland annat innebär att gåvor som är större än ett halvt prisbasbelopp kommer att redovisas med namn och personnummer.

Större gåvor
Har du en större gåva än 26 250 kronor (gränsen för anonyma bidrag till politiska partier), ta kontakt med oss så att vi får fullständiga personuppgifter i samband med gåvan.

Kontakt
Om du har frågor kontakta [email protected]