sida

Hjälp till

För oss i Vänsterpartiet är det självklart att försämringen av anställningstryggheten måste stoppas, vi behöver mer trygghet på våra arbetsplatser, inte mindre. Vi vet också att den stora majoriteten tycker så, nio av tio svenskar håller med oss. Men vi behöver se till att regeringen förstår det.

Därför vill vi be även dig att engagera dig. Prata med vänner och arbetskamrater. Om du redan är medlem i Vänsterpartiet så finns det aktioner planerade runt om i landet, kontakta din lokala partiförening eller håll utkik på deras Facebook-sida efter saker som du kan delta i.

Här kommer några fler sätt som du kan hjälpa till på.

Dela bilder i sociala medier
Ladda ned bilderna på länken (klicka på bilden) nedan och sprid i dina sociala medier.

Affischera
Ladda ned affischerna på länken nedan (klicka på bilden). Skriv ut och sätt upp på din arbetsplats eller på din lokala anslagstavla. Varje affisch har en variant för skrivare och en för tryck.

Dela flygblad
Ladda ned flygblad (klicka på bilden)Tänk på att inte dela ut flygblad från hand till hand. Självklart ska vi inte heller ha fikabord eller liknande så länge som Corona-restriktionerna gäller. Flygblad ska endast delas i brevlådor, läggas ut i personalrum på jobbet eller i ställ där folk själva kan ta dem.