Nooshi

Nooshi Dadgo­star höll tal under Almedals­veckan

"Väljarna ska inte sättas på avbytarbänken igen". Det lovade Nooshi Dadgostar när hon på söndagen höll sitt tal under årets digitala Almedalsvecka,

”Andra partier har lovat en väg bort från marknadsstyret i välfärden. Men dom har alla vikit ned sig. Sverigedemokraterna som tidigare lovat att de var emot vinsterna föll enkelt till föga efter några bjudfika från välfärdsprofitörerna. Vänsterpartiet verkar ha gjort något som uppfattas som ovanligt i politiken, stått vid vårt ord. Att ett parti agerar utifrån det de lovat folket chockade regeringen”, sa Nooshi Dadgostar.

Nooshi Dadgostar tackade också alla som deltagit kampen för att få bort förslaget om marknadshyror:

”Ni som gjorde det, hyresgäströrelsen och alla som engagerat sig och backat det vi gjorde i riksdagen, ni är hjältar för historieböckerna, allihop.”

Talet handlade också om vinstjakten i välfärden, jämlikhet, människors tilltro till politiken, industrijobb och villkoren för vanligt folk. Att återskapa framtidshopp på landsbygden och i bruksorter var också temat för Vänsterpartiets livesändning på Facebook under dagen. Den går att se i efterhand här.

Läs hela Nooshi Dadgostars tal här.

Dela den här sidan:

Kopiera länk

Prenumerera på nyhetsbrev