sida

Fakta / frågor & svar / tidslinje

Snabba fakta

  • Vänsterdagarna pågår 13-14 november på Svenska Mässan i Göteborg
  • Biljetten kostar 3400 kr och inkluderar resa och lunch
  • Sista anmälnings- och betalningsdag är 11 oktober

Frågor och svar

Vem kan åka på Vänsterdagarna?
Den som anmäler sig och betalar före 11 oktober. De flesta brukar vara medlemmar i Vänsterpartiet och får sin biljett bekostat av sin partiförening eller sitt distrikt, men det är också möjligt att åka på egen hand. Hör av dig till Vänsterpartiet där du bor och fråga om det finns plats!

Hur köper jag biljett?
Fyll i detta formulär https://vdagarna.zetkin.org/ och följ betalningsinstruktionerna – betalningen ska ha gjorts senast 11 oktober. Skriv in i kalendern!

Varför är biljettpriset annorlunda än 2019?
I år inkluderar biljettpriset resa och två luncher så att totalkostnaden för att delta blir ungefär samma som tidigare.

Vad innebär det att resa ingår?
Vänsterpartiet har ett solidariskt upplägg för resor, där alla betalar samma kostnad oavsett hur långt de reser. Info om resebokning finns i bekräftelsemejlet du får när du anmält dig.

Hur fungerar det med övernattning?
Den som vill kan i samband med anmälan boka hotellrum. Det finns också möjlighet till solidaritetsboende hemma hos en medlem i Göteborg. Givetvis går det också att ordna boende på egen hand.

Hur blir det med nätverksträffar?
I samband med Vänsterdagarna brukar en del deltagare passare passa på att träffas redan på fredagen för att diskutera frågor som de själva är särskilt intresserade av, smida planer och utvecklas tillsammans. Träffarna sker i samma byggnad – Svenska Mässan. Läs mer här.