• Hem
  • Vänsterdagarna ...
Nyheter

Vänsterdagarna 2015 växer fram

Nu upprepar vi succén Vänsterdagarna från 2013! Den 12-13 september 2015 så bjuder vi in alla vänsterpartister till Malmö för två dagar av samtal och seminarier om vår tids mest angelägna politiska frågor. Alla vänsterpartister är välkomna, politiker på alla nivåer såväl som helt nya medlemmar.

Funderar du på om Vänsterdagarna är något för dig så kan du sluta fundera och boka in datumen i din kalender. Vänsterdagarna är för alla vänsterpartister och du vill inte missa det (prata gärna med någon som var med förra gången). Tillsammans möts vi och slipar våra tankar och idéer om hur vi vrider samhället åt vänster och skapar ett bättre Sverige.

Vi räknar med över tusen deltagare den här gången och har därför varit tvungna att byta lokaler till den större Stadionmässan. Seminarieprogrammet håller nu på att tas fram och kommer att presenteras i början av nästa år och anmälan öppnar i februari. Mer information om det kommer senare.

Praktiskt information om kostnader
Kostnaden för Vänsterdagarna kommer att vara 1290 kr per deltagare. För det får man mat, fika och ett femtiotal högintressanta seminarier att välja bland. Till det kommer en avgift på 1200 kr per person i reseavgift (alla betalar samma för att jämna ut kostnadsskillnaderna för resor från olika landsändar). Boende fixar du själv, men vi kommer att förhandla fram bra hotellpriser och även ordna budgetboende hemma hos malmöaktivister för den som önskar.

För att så många vänsterpartister som möjligt ska ha möjlighet att träffas i Malmö så uppmanas alla att redan nu börja fundera över finansieringsmöjligheter för sitt deltagande. Är du politiker så bör du undersöka möjligheten att få ditt deltagande betalt av kommun och landsting, de flesta har någon form av bidrag för kompetensutveckling eller liknande.

Är du aktiv i partiföreningen eller distriktet så titta över vilka ekonomiska möjligheter ni har att hjälpa så många medlemmar som möjligt att komma iväg. Inte minst är det ju ett gyllene tillfälle att ge nya medlemmar en skjuts in i partiarbetet.

Är du medlem som är sugen på att åka, hör med din partiförening om hur det skulle kunna gå att finansiera. Det går självklart också bra att delta på helt egen bekostnad.

Frågor kring ovanstående skickas till [email protected]