• Hem
  • Ulla Andersson ...
Kongress 2018

Ulla Andersson lämnar partistyrelsen

Ulla Andersson kommer inom kort att vara tillbaka från sin sjukskrivning och i sitt arbete som ekonomisk-politisk talesperson för Vänsterpartiet. Samtidigt meddelar hon att hon inte kandiderar för fortsatt uppdrag i partistyrelsen. 

 – Att inte fortsätta i partistyrelsen och verkställande utskottet har varit ett svårt men nödvändigt beslut att ta. Jag har helt enkelt kommit fram till att jag behöver dra ner på tempot och minska min arbetsbelastning, säger Ulla Andersson.

– Nu ska jag koncenterara mig på min uppgift som ekonomisk-politisk talesperson och på fortsatta förhandlingar med regeringen. Jag kommer att ha fullt upp med att fortsätta det viktiga arbetet med att skapa en ekonomi för alla, inte bara de rikaste, fortästter hon.

För mer information:

Vänsterpartiets presstjänst

070-620 00 64