Jobba hos oss

SoMe-manager Region Stockholm

Vill du hjälpa Vänsterpartiet att vinna valet i Region Stockholm? Vi letar efter dig som vill hoppa in under valrörelsen och jobba med sociala medier i vårt kommunikationsteam.  

Vi hoppas att du vill göra content till en yngre storstadspublik och hjälpa oss att göra politiken lite roligare.

Vad innebär jobbet? Vi jobbar mest med Facebook och Instagram i nuläget. Framför allt söker vi dig som har bra koll på trender, vad som funkar i sociala medier och hur man engagerar unga följare och gillar att skapa olika sorters content. 

Du kommer även att få rycka in och göra andra saker i valrörelsen, lay-outa ett flygblad i InDesign eller Canva, se till att affischer blir tryckta, åka till Södertälje med flygblad. Det är ett rörligt jobb, du behöver vara flexibel. 

Vem är du? Kanske är du nyutexad eller går en utbildning inom kommunikation. Därför kan du redan sociala medier och layout. Du har hjärtat till vänster, men behöver inte vara insatt i politiken.

Omfattning? Tjänsten är heltid juni – mitten av september, men omfattning kan diskuteras. Om du redan har ett jobb har du rätt till tjänstledighet för den här tjänsten. Jobbet är placerat i Landstingshuset på Kungsholmen i Stockholm.

Hur ansöker jag? I din ansökan vill vi utöver ett brev och CV ha tre länkar till något du skapat i sociala medier, i jobbet eller privat, som du är stolt över. 

Ansökan skickar du till kommunikationschef Cal Orre: [email protected], senast den 10 maj. 

Kolla in våra sociala medier redan nu:

Facebook

Instagram