• Hem
  • Filmen om Jonas...
Jonas i media

Filmen om Jonas Sjöstedt

Se filmen där Jonas Sjöstedt berättar om sin bakgrund, sina drivkrafter som politiker och varför det är så viktigt att rösta på Vänsterpartiet den 9 september.

Om Jonas

Jag blev Vänsterpartist för att jag vill vara med och skapa ett jämlikt samhälle som är bra för alla.

Idag lever jag med min hustru Ann och våra barn, tvillingarna Tor och Greta. Vi bor i en lägenhet i Midsommarkransen i södra Stockholm och har en stuga i Umeå.

Tor och Greta är födda med ett par minuters mellanrum. Men de kommer att mötas av olika förväntningar. Av en enda anledning – en är pojke, en är flicka. För mig är det självklart att vi ska få samma möjligheter oavsett vilka vi är eller vilken bakgrund vi har.

Läs mer

Dela den här sidan:

Kopiera länk