sida
Bild på v-tecknet som emoji. Följ Vänsterpartiet i sociala medier.

Bli digital vänsteraktivist

Bli digital vänsteraktivist för Vänsterpartiet. Rent praktiskt så går det ut på att gilla, kommentera och dela Vänsterpartiets inlägg i sociala medier. Vi vill bygga en bred rörelse och i den kan alla hjälpa till.

Våra sociala medier är viktiga kommunikationskanaler för att nå väljare och att komma ut i den politiska debatten. Vi behöver alltid hjälp med att sprida våra budskap digitalt.

Gå gärna med i vår slutna Facebookgrupp som heter ”Nu vinner vi valet”. Där kan du bolla idéer med andra engagerade och hålla koll på vad som händer runtom i landet. Här hittar du Facebookgruppen ”Nu vinner vi valet”. 

Praktiska saker att göra som digital vänsteraktivist

Följ oss i sociala medier
Första steget för att bli en digital vänsteraktivist är att börja följa Vänsterpartiet i sociala medier. Vi finns på Twitter, Instagram och Facebook.

Dela våra budskap
Vi har tagit fram filmer som vi kommer dela i valrörelsen. Hittills har vi släppt en. Du hittar den i våra sociala medier eller på vår hemsida. Dela gärna filmen vidare.

Gilla våra budskap
Kommentera kring våra budskap
Kommentera gärna våra budskap i sociala medier. Det är alltid peppigt att få höra positiva reaktioner och tagga gärna vänner och bekanta i inlägg du tycker är extra bra.

Använd våra bilder som profilbild
Här kan du använda våra valramar över din profilbild på Facebook. Nu ser vi till att hela Facebook blir rött! Klicka här för att ändra din profilbild. Ser du inte bilderna? Gilla och följ Vänsterpartiet på Facebook.

Visa varför du röstat på Vänsterpartiet
För EU-valet har vi tagit fram en ny serie med bilder för att visa varför du röstat på Vänsterpartiet. Bildserien går att hitta här.

Dela den här sidan:

Kopiera länk