Hoppa till huvudinnehåll

Bli digital vänsteraktivist

Bli digital vänsteraktivist för Vänsterpartiet. Rent praktiskt så går det ut på att gilla, kommentera och dela Vänsterpartiets inlägg i sociala medier. Vi vill bygga en bred rörelse och i den kan alla hjälpa till.

Våra sociala medier är viktiga kommunikationskanaler för att nå väljare och att komma ut i den politiska debatten. Vi behöver alltid hjälp med att sprida våra budskap digitalt.

Praktiska saker att göra som digital vänsteraktivist:

Hjälp till i valkampanjen med Vänsterpartiets supporterapp!

Det här är ett verktyget för alla som vill göra en insats för Vänsterpartiet. Oavsett om du redan är en aktiv medlem, förtroendevald eller en sympatisör som vill hjälpa till i valrörelsen. Läs mer och ladda ned appen här.

Följ oss i sociala medier

Första steget för att bli en digital vänsteraktivist är att börja följa Vänsterpartiet i sociala medier. Vi finns på Twitter, Instagram och Facebook.

Dela våra budskap

Vi kommer regelbundet släppa politiska budskap i form av både video och bild under mandatperioden. Hjälp oss nå fler genom att dela! Om du är medlem i Vänsterpartiet, gå med i Spridgruppen på Facebook så får du tips om saker att dela.

Gilla våra budskap

Kommentera gärna våra budskap i sociala medier. Det är alltid peppigt att få höra positiva reaktioner och tagga gärna vänner och bekanta i inlägg du tycker är extra bra.