sida

1 maj 2021

Äntligen är det 1 maj! Parollen för i år är ”Jobb, jämlikhet, framtidstro”. Nooshi Dadgostar talar i ett direktsänt 1 maj-firande som visas på vansterpartiet.se, på Youtube och i våra andra sociala medier. Följ den gärna på Facebook för möjligheten att diskutera och kommentera!

Sändningen börjar kl 11.45 och kl 12.00 håller Nooshi Dadgostar sitt första 1 maj-tal som partiledare för Vänsterpartiet. Det blir också musik, samtal, standup och mycket mer!

Årets första maj-insamling kommer att gå till folket i Jemen. Swisha gärna ditt bidrag till 123 900 37 24 eller använd bankgiro 900-3724. Märk insättningen ”första maj”. Insamlingen sker via biståndsorganisationen Oxfam.

Vi är flera miljoner svenskar som har hjärtat till vänster, och på 1 maj visar vi det. Var med och häng rött, så manifesterar vi från balkonger och köksfönster! Sätt också gärna årets 1 maj-bild på din profilbild på Facebook, ladda ner den här.

Ta dig också tid att ta en promenad med vår 1 maj-tågpodd i öronen. Nästan som en vanlig demonstration, och med ett bonustal av Nooshi Dadgostar!

Vad händer mer? Här är ett urval av alla aktiviteter som Vänsterpartiet ordnar, från norr till söder. De flesta är digitala och kan följas var du än bor (klicka på ortsnamnen för länkar):

Dela den här sidan:

Kopiera länk